Hoe portretschilderijen te nemen:

Dit is een hele goede vraag! We hebben zelfs verschillende tips die je zullen helpen om foto's te maken van mensen in verschillende soorten situaties, zoals gezinsvorming, moeder kijken, vader kijken, een romantische scène, enz…

Ken de apparatuur:

Allereerst moet u de technische apparatuur kennen die u nodig heeft. Bijvoorbeeld een camera met extra batterijen, een verzonden filmmagazine, extra batterijen en lampen, filmmateriaal zoals axioma shocked filmomers, digitizers, ods, Microvision-camera's, incheters en vijftig-secondenfotografie. Voor het fotograferen van vakanties of familieportretten heb je misschien ook een digitale camera, geduld en ontwikkeling nodig, wat betekent dat je de foto's die je maakt kunt aanpassen aan de functie die je nodig hebt.

Zorg voor de juiste instelling:

En het allerbelangrijkste: zorg voor een juiste locatie voor je shoot. Als u uw foto maakt vanuit een te klein raam, heeft dit nadelige gevolgen voor de camera, dus u zult maatregelen moeten treffen om de benodigde ruimte te krijgen. Evenzo, als je je foto maakt vanuit een te groot raam, zal het landschap onder het raam zwaar worden beïnvloed, zelfs als je het geluk hebt om in een kleine kamer te zijn; u moet passende regelingen treffen voor het maken van uw foto.

Werk aan je technieken:

Voordat je aan je fotografieles begint, moet je duidelijk zijn over wat je wilt leren. U moet bijvoorbeeld weten dat het bij foto's gaat om het relateren van uw onderwerp of scenario aan een echt persoon. Daarom moet u de gebeurtenis die u fotografeert relateren aan echte mensen en instellingen.

Vervolgens wil ik iets met je delen dat ik bijna 75 jaar geleden heb geleerd tijdens mijn carrière als freelance fotograaf. Hieronder vindt u het antwoord op de vraag: Wat moet u doen om professionele foto's te maken?

Je moet beginnen met te bedenken hoe je de foto's gaat krijgen die je nodig hebt. U moet het soort foto's krijgen dat u voor uw portfolio wilt maken.

Ten eerste zou ik een denkproces met u moeten delen dat ik gebruik met betrekking tot de meeste van mijn opdrachten. Ik begin met te zeggen:

"Ok jongens, wat ik echt nodig heb, is een mooie foto van iemand die iets doet, en dat relateren aan het werk dat ik wil dat jullie doen."

En dan heb ik een lijst met dingen die je moet fotograferen, zoals:

familieleden die iets leuks doen

plaatsen zoals: een bruiloft, verjaardagsfeestje, airshibromptreeting van een bus

Bergen/rasta

kandidaten in uniform

uitvoerend/pro tempo kantoor

carnaval weergeven

Het leuke is dat ik met deze methode de meeste dingen die ik mensen vraag om voor mij te fotograferen kan krijgen. En het is zo gemakkelijk voor mij om je te vragen de foto's voor me te maken als ik midden in een sessie zit; het enige wat je hoeft te doen is de camera in je tas te stoppen, de film te activeren en te beginnen met fotograferen!

Ha! viola tutte gusto!