medio volwassen mannetje dat een machinemolen gebruikt aan terwijl het werken aan een stuk metaal - film productiebedrijf stockfoto's en -beelden

Sportmisdrijf Alternatieve film Productie Student OnderzoekerOver ons Videoproductie StudentStudio's Onze visionaire regisseurs, oke Het uitbestedingsprocesUw vragen over het uitbestedingsproces worden hier beantwoord. In dit korte artikel wordt besproken hoe u een alternatief hulpmiddel voor filmstudenten kunt worden. Videoproductie is een vervolgvideoproject op onze film 'Understanding the Different Video Production Software' uit 2006. Onze studenten vonden outsourcing in het begin moeilijk te begrijpen, dus besloten we deze video te maken om dit probleem aan te pakken. Een video maken voor een bepaald doel is in mijn ogen veel duidelijker, en video's kunnen gemaakt worden over bijna elk doel. Deze video is bedoeld om onze kijkers te informeren en bewust te maken van het belang van outsourcing voor de videoproductie-industrie.

Ik wil dit graag beginnen met een video die ik heb gemaakt voor een lokaal zakelijk radiostation. Het heet " Outsourcing… Carrieraved!" Nu, hoe graag ik ook iPhones repareer, de waarheid is dat ik naast het repareren van iPhones ook graag andere dingen doe. Dat maakt deze video zo belangrijk. Het doel van deze video is om de fluctuerende kwaliteit van de iPhone-reparaties te laten zien. Terwijl we het hebben over de iPhone Advantage, de videorecorder en de iPhone Label, is het scherm van de iPhone constant kapot. De realiteit is dat het display een delicaat kristal is dat slechts een klein stukje plastic is. Helaas, wanneer dat stuk plastic breekt, kan het erg duur zijn. Een gebarsten scherm kost echter niet alleen veel om te vervangen, het kan ook duur zijn om te formatteren en te herstellen.

Vanwege het belang en het potentieel van de iPhone, zijn er een aantal bedrijven die op zoek zijn naar professionele, kwalitatieve en betaalbare reparaties. Om de vraag naar het repareren van iPhones op gang te brengen, hebben we besloten een video over het onderwerp te maken. Het maken van deze video duurt niet zo lang en je kunt er meteen op reageren. Wie moet er in een lange rij wachten om het nieuwste iPhone-model te zien? Je kunt binnen enkele minuten reageren op een kapotte iPhone en een video maken in minder dan 5 minuten!

Er is geen tekort aan bedrijven die op zoek zijn naar transformatoren, die kunnen helpen om aan de vraag naar het bovengrondse segment van de iPhone-reparatiemarkt te voldoen. Er is echter geen gebrek aan mensen die willen zeggen dat de onderdelen te duur zijn, of dat de reparatiekosten gewoon te hoog zijn. Begrijp me niet verkeerd, er zijn zeker delen van de reparatiecyclus die duurder zijn, en zeker, er zijn veel minder kapotte iPhones dan er kunstgebitten zijn, maar simpel gezegd, er zijn meer onderdelen!

U kunt het gebroken glas meestal op het aanraakscherm vinden. Er zijn echter posities die het glas op de digitizer plaatsen, wat slechts een klein geborsteld metalen gezicht is dat ook een flexibel stuk glas is aan de onderkant van de telefoon. De architectuur van de iPhone is een wonder. Het lijkt erg kwetsbaar, maar uiteindelijk is het glas zeer goed ontworpen en de telefoon zal naar schatting deze 10 maanden durende beproeving zonder problemen doorstaan.

De digitizer is het gezicht dat langs het glas aan de rechterkant gaat. Het is een beschermhoes voor de telefoon die het glas beschermt. Het is een enkel stuk glas dat rond de binnenkant van de digitizer gaat. De eigenlijke functie van de digitizer is om het glas omhoog te brengen naar het aanraakscherm. Er is een kleine opening gecreëerd tussen het glas en de digitizer waardoor het verhoogde deel van de digitizer het touchscreen kan raken. Dat is de belangrijkste reden waarom we 3G- en 4G-handsets hebben, en waarom we denker hebben, waardoor een vierde partij de digitizer kan vervangen.

We have timetables and we have goals. We have limits and we have expectations. Some of these expectations are high and some are low, but we have a goal to get the job done. We have a team of people, a budget and a schedule that has to be met. We have a deadline, and so everything has to fit in. If you are reading this article, it is because I chose to look at the glass as the culprit. I didn't discount the importance of the team, the tools, the Dock, the environment, or anything else. I just chose to see everything as the culprit, and figure out a way to fix it. I didn't care about accuracy, or whether the bar code on the headset was correct, or whether the light on the headphones was on or not, I just chose to adopt a barometric reading system and resolve the issue.

Ik begrijp dat het vinden van de juiste remedie voor een situatie meer is dan alleen maar zeggen "het is kapot". Ik wilde gewoon het kapotte deel uit mijn hoofd krijgen en de boosdoener weer normaal maken. Ik weet zeker dat er ergens een barometrische therapeut of een hypnotiseurbaan is ontstaan ​​om mijn typefout te corrigeren.