Digital Marketing, Technology, Notebook, Stats

Waarom heb je een bedrijfsvideo nodig?

Het hebben van een bedrijfsvideo heeft verschillende voordelen. Het aanbieden van een website voor livestreaming buiten uw website is de beste manier om klantenfeedback te geven over uw producten en diensten, maar het probleem is dat het bedoeld is om uw bestaande klanten van dienst te zijn en niet om nieuwe klanten aan te trekken. Met een bedrijfsvideo kun je precies dat doen. Het grote voordeel van het hebben van een bedrijfsvideo is dat je aandacht kunt trekken, waardoor je hoger in de zoekresultaten kunt komen.

gedifferentieerde producten

ondersteunende producten is nog steeds belangrijk

het laat zien dat u de tijd heeft genomen om een ​​video voor uw klanten te maken, maar er zijn situaties die zich kunnen voordoen wanneer uw klanten uw producten of diensten bekijken. Ze kunnen bijvoorbeeld kijken naar een product dat wordt gepromoot en ze herkennen het, maar begrijpen het nog niet helemaal. Dit is waar een bedrijfsvideo helpt. Het kan ze de betekenis van uw producten laten zien door gewoon een korte video af te spelen. Natuurlijk, hoe ingewikkelder uw product is, hoe beter het werkt.

ondertiteling en aftrekken

Niet alle video's zijn gelijk gemaakt en de stijl van creatie varieert ook. Uw bedrijfsvideo moet kort, scherp en to the point zijn zonder te lang te worden. U kunt de URL van uw website voor de video gebruiken of u kunt een YouTube-URL gebruiken. Dit vergroot de kans dat een kijker de video ook daadwerkelijk te zien krijgt.

marketeers

Misschien ben je een speelgoedwinkel en wil je een video maken over hoe leuk het is om een ​​bepaalde toyitty te kopen. Je zou ervoor kunnen kiezen om advertenties in overvloed te kopen en video's over hoe je de speelgoedwinkel er reclame voor kunt maken.

ordonnantie

Elk bedrijf heeft een boekhoudafdeling. Je zou een video kunnen maken over hoe leuk het is om accountant te zijn bij een computerbedrijf.

Fotografie

Als je een beginnende fotograaf bent, zou je kunnen proberen een paar zwart-wit filmcamera's te kopen. Je kunt dan een paar video's maken over je ervaringen, bezichtigingen etc.

U moet proberen te streven naar banen die uw specifieke vaardigheden zullen gebruiken. Er zijn werkgevers die gewoon de naam willen weten van de persoon die de foto heeft gemaakt.

Zakelijk schrijven

Als je een talent hebt voor schrijven en je probeert geld te verdienen door artikelen te schrijven, probeer dan advertenties op de site te kopen die verschijnen voor de grootste trending video's op de link waarvoor je het artikel hebt geschreven. Je kunt ook proberen volgers te kopen op Twitter, Facebook enz. Dit is een geweldige manier om een ​​gerichte markt te stimuleren en het aantal views op je video of geschreven inhoud te vergroten.

Wat dacht je van het uitproberen van kopers die geïnteresseerd zijn in het kopen van je eerste camera of camera-apparatuur? Ze kunnen een geweldige bron van perspectief zijn voor klanten die als eersteklas advertentie voor u kunnen fungeren.

Probeer ten slotte een gerichte markt te stimuleren om iets te kopen, omdat ze voor u kunnen adverteren zonder geld uit te geven aan advertenties die te veel kosten.